Szemöldök

A szemöldök az egyik legfontosabb része az arcnak. Egy szép, jó ívű, színű és formájú szemöldök nagyban hozzájárul az arc kifejezőképességéhez. A szemöldök szálak növekedése, hossza, valamint az, hogy hova esik a szemöldökcsonton szintén befolyásoló tényező. Ezeken felül a szemek elhelyezkedése is közre játszik, például közel vagy távol ülő-e a szem. Tehát sok szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy egyénre szabott formát tudjunk kialakítani. Mindenkinek egyénre szabottan készítem el a számára előnyös ívű, formájú, színű szemöldököt úgy, hogy természetes hatású legyen.

Szemöldök

Ahhoz, hogy szép és tartós szemöldököt tudjak Neked készíteni több tényezőt is figyelembe kell venni a kezelés előtt és után is.

Kezelés előtt:
- Érdemes a hennás szemöldök festésre smink nélkül érkezni.
- A hennás szemöldök festést megelőző 1 napban nem ajánlott olajos krémeket, szérumokat használni az arcon ugyanis gyengítheti a festés tartósságát.
- Tanácsos a hajmosást a kezelés előtti napra időzíteni, mivel 24 óráig nem érheti majd víz, gőz stb a szemöldököd.

Kezelés után:
- Mint ahogy azt már említettem hennás szemöldök festés után 24 óráig nem érheti víz, gőz, pára a szemöldököd, ezen felül nem tanácsos ebben az időiintervallumban szoláriumba menni.
- Érdemes az olajos krémeket szemöldök festés után is kerülni 1 napig.
- Nem szabad dörzsölni a szemöldöködet kezelés után mert gyengítheti a festés hatását.  

Cérnás szemöldök formázás és hennás szemöldök festés

A hennás szemöldök festés olyanoknak ajánlott, akik tartós és esztétikus szemöldökre vágynak. Ez a kezelés egy cérnás szemöldök szedésből, formázásból és hennás szemöldök festésből áll. A henna festék bőrön bőrtípustól függően 1-2 hétig tartós, a szemöldök szálakon pedig akár 3-4 hétig is. Több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz.

Neked ajánlom, ha

- tartós megoldást keresel szemöldököd festésére
- nem szeretnéd kitetováltatni a szemöldöködet
- rendezett és esztétikus szemöldökre vágysz
- netán túlszedték a szemöldököd és időt szeretnél spórolni

Időtartam: 30 – 50 perc
Ára:
Cérnás és csipeszes szemöldök szedés és hennás festés 6 500 Ft
Cérnás és csipeszes szemöldök szedés 3 500 Ft
Hennás szemöldök festés 4 000 Ft  

Foglalj időpontot!

Szemöldök festés

Az előkészítés után következhet a hennás festés. Teljes mértékben személyre szabottan, az igényeidnek megfelelően keverem ki a szint. Több színből tudsz választani, amelyeket keverni is tudunk a tökéletes eredményérdekében. A festés mindössze 10-15 percet vesz igénybe a száradási idővel együtt.

Foglalj időpontot!

Szemöldök laminálás

Egy ideje szemezgettem a szemöldök laminálással, illetve többen is érdeklődtetek már erről ezért nem rég elvégeztem egy képzést. Így márciustól már elérhető a szemöldök laminálás, ami a legkuszább szemöldök szálakat is a helyes irányba tudja rendezni.

Neked ajánlom, ha

- vastagabb dúsabb szemöldökre vágysz
- rendezett szemöldökre vágysz
- nem vagy elégedett a szemöldököd formájával

Időtartam: 45 perc – 1 óra
Ára:
Szemöldök laminálás 7 500 Ft
Szemöldök laminálás és szemöldök szedés 8 500 Ft
Szemöldök laminálás szemöldök szedéssel és hennás festéssel 9 500 Ft

Foglalj időpontot!

Utókezelés

A szemöldök festés után fontos, hogy amennyiben lehetséges ne érje víz 24 óráig a szemöldököt. A tartósság érdekében az egyik legfontosabb, hogy ne dörzsöld a szemöldököd mert annak hatására a festés megkophat. Sminklemosó nyugodtan érheti, de ügyelni kell ott is a finom mozdulatokra.

Szalon és fizetési lehetőségek

Barátságos, nyugodt környezetben várlak a 3.kerületben a Remetehegy lábánál, amely könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Időpontod foglaló fizetésével tudod rögzíteni. A fizetéshez 15 perces időintervallum tartozik, mivel a kiválasztott időpontot zároljuk a részedre. Foglalásod abban az esetben érvényes, ha az emailben visszaigazolásra került. Amennyiben a lefoglalt időpontot módosítani szeretnéd azt kérlek jelezd felém. Ezt megteheted a honlapon, emailben és telefonon is. Időpont módosításra a lefoglalt időpont előtt 72 órával van lehetőség, amennyiben a foglalási díjat szeretnéd felhasználni a következő időpontra.

Cím: 1037 Budapest, Hunor utca 56.

Email: info@doraalfoldy.com

Telefon: +36 30 971 0393