Smink

Hiszek abban, hogy egy személyre szabott smink kiemel és nem eltakar. A vonásaid, a stílusod és a karaktered kerül kiemelésre. Ezért is mondják azt, hogy a smink az önkifejezés egy formája. Törekszem arra, hogy a sminkelés során megismerjelek téged annyira, hogy a legtökéletesebb sminket tudjam elkészíteni neked.

Alkalmi smink

Életünket számtalan kisebb-nagyobb esemény kíséri végig. Lehet az egy baráti összejövetel, születésnap, esküvő, szalagavató vagy akár egy fotózás. Olyan fontos pillanatok, melyeken szeretünk szépek, csinosak és elegánsak lenni. Ha már van elképzelésed, akkor profi segítséget nyújtok hozzá. Ha pedig teljesen rám bízod magad, akkor is biztos lehetsz abban, hogy elégedetten és mosollyal az arcodon távozol tőlem.

Időtartam: 1 óra
Ára: 12 000 Ft

Foglalj időpontot!

Esküvői smink

Ez a nap az egyik legfontosabb esemény egy nő életében, melyet dédelgetve szervez, tűkön ülve várja és amelyen a legszebb, legjobb formáját szeretné nyújtani. Ezen a napon a dekortól kezdve, a zenén és a sminken át mindennek meg van a maga szerepe. Az én feladatom ezen a napon a jókedv biztosítása mellett az ara sminke, amelyet mindig a menyasszony személyiségére szabok. Egy nagy napi smink eleganciát, ártatlanságot és szépséget tükröz. Mindezek mellett fontos, hogy a vőlegény tetszését is elnyerje. A tökéletes végeredmény érdekében lehetőség van próba smink elkészítésére, ahol mindent megbeszélünk a menyaszonnyal, hogy az elképzeléseit maximálisan létre tudjuk hozni. A próba smink a budapesti szalonban készül el, a nagynapi pedig a készülődés helyszínén.

Próba smink

Helyszín: Szalon – Budapest
Időtartam: 1.5 – 2 óra
Ára: 15 000 Ft

Nagynapi smink

Helyszín: Esküvő – készülődési hely
Időtartam: 1.5 óra
Ára: 20 000 Ft

Az esküvő napján a hozzátartozók, koszorúslányok sminkjét is szívesen elkészítem. Ennek ára 12 000 Ft/koszorúslány, hozzátartozó; 10 000 Ft/örömanya.

Érdeklődni az info@doraalfoldy.com címen tudsz dátum és helyszín megjelöléssel, valamint a sminkelendő személyek számával. Ezzel is gyorsítva az árajánlat adást.

Smink fotózásra

Egy fotózásnak külön hangulata van. A pörgés, a zene, a csapat, az alkotás. Az ilyen események precizitást és alkalmazkodást igényelnek. Szívesen részt veszek különböző kreatív anyagokban, legyen szó egy natúrabb vagy egy extrább fotózásról. Emellett az ötletelésben és a szervezésben is szívesen segédkezem.

Időtartam: 1 – 1.5 óra
Ára: 15 000 Ft (készenléti díj 5000 Ft/megkezdett óra)

A kiszállási díj a helyszíntől függ ezért kérlek érdeklődj emailben.

Foglalj időpontot!

Szalagavató smink

Egy szalagavató egyszeri és megismételhetetlen alkalom egy fiatal nő életében. A felnőtté válásunk egyik legmeghatározóbb pillanata. Tedd varázslatossá az estét egy profi sminkkel!

Időtartam: 1 – 1.5 óra
Ára: 15 000 Ft

A kiszállási díj helyszíntől függ ezért kérlek érdeklődj emailben.  

Foglalj időpontot!

Szalon és fizetési lehetőségek

Barátságos, nyugodt környezetben várlak a 3.kerületben a Remetehegy lábánál, amely könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Időpontod foglaló fizetésével tudod rögzíteni. A fizetéshez 15 perces időintervallum tartozik, mivel a kiválasztott időpontot zároljuk a részedre. Foglalásod abban az esetben érvényes, ha az emailben visszaigazolásra került. Amennyiben a lefoglalt időpontot módosítani szeretnéd azt kérlek jelezd felém. Ezt megteheted a honlapon, emailben és telefonon is. Időpont módosításra a lefoglalt időpont előtt 72 órával van lehetőség, amennyiben a foglalási díjat szeretnéd felhasználni a következő időpontra.

Cím: 1037 Budapest, Hunor utca 56.

Email: info@doraalfoldy.com

Telefon: +36 30 971 0393