Kedves vendégeim, 2023. január 28 – február 5 között szabadságon leszek.

Szemöldök

A szemöldök az egyik legfontosabb része az arcnak. Egy szép, jó ívű, színű és formájú szemöldök nagyban hozzájárul az arc kifejezőképességéhez. A szemöldök szálak növekedése, hossza, valamint az, hogy hova esik a szemöldökcsonton szintén befolyásoló tényező. Ezeken felül a szemek elhelyezkedése is közre játszik, például közel vagy távol ülő-e a szem. Tehát sok szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy egyénre szabott formát tudjunk kialakítani. Mindenkinek egyénre szabottan készítem el a számára előnyös ívű, formájú, színű szemöldököt úgy, hogy természetes hatású legyen.

Ahhoz, hogy szép és tartós szemöldököt tudjak Neked készíteni több tényezőt is figyelembe kell venni a kezelés előtt és után is.

Kezelés előtt:

 • Érdemes a hennás szemöldök festésre smink nélkül érkezni.
 • A hennás szemöldök festést megelőző 1 napban nem ajánlott olajos krémeket, szérumokat használni az arcon ugyanis gyengítheti a festés tartósságát.
 • Tanácsos a hajmosást a kezelés előtti napra időzíteni, mivel 24 óráig nem érheti majd víz, gőz stb a szemöldököd.

Kezelés után:

 • Mint ahogy azt már említettem hennás szemöldök festés után 24 óráig nem érheti víz, gőz, pára a szemöldököd, ezen felül nem tanácsos ebben az időiintervallumban szoláriumba menni.
 • Érdemes az olajos krémeket szemöldök festés után is kerülni 1 napig.
 • Nem szabad dörzsölni a szemöldöködet kezelés után mert gyengítheti a festés hatását.

Szemöldök előkészítés

Első lépésként leszedem a sminket. Második lépésként egy speciális hámlasztóval átmegyek a szemöldökön és körülötte. Ezek után következik a cérnás szemöldök szedés, majd színezett cérnával bemérem a szemöldök formáját, vastagságát stb. Ha ezekkel kész vagyok akkor a festés előtt átmegyek még a kialakított vonalak mentén egy előrajzoló ceruzával. Ez a procedúra körülbelül 10 percet vesz igénybe. 

Cérnás szemöldök formázás és hennás szemöldök festés

A hennás szemöldök festés olyanoknak ajánlott, akik tartós és esztétikus szemöldökre vágynak. Ez a kezelés egy cérnás szemöldök szedésből, formázásból és hennás szemöldök festésből áll. A henna festék bőrön bőrtípustól függően 1-2 hétig tartós, a szemöldök szálakon pedig akár 3-4 hétig is. Több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz.

Neked ajánlom, ha

 • tartós megoldást keresel szemöldököd festésére,
 • nem szeretnéd kitetováltatni a szemöldöködet,
 • rendezett és esztétikus szemöldökre vágysz,
 • netán túlszedték a szemöldököd
 • és időt szeretnél spórolni.

Időtartam: 30 – 50 perc
Ára: Cérnás szemöldök szedés és hennás festés 5 000 Ft, cérnás szemöldök szedés 3 000 Ft, hennás szemöldök festés 3 500 Ft

Szemöldök festés

Az előkészítés után következhet a hennás festés. Teljes mértékben személyre szabottan, az igényeidnek megfelelően keverem ki a szint. Több színből tudsz választani, amelyeket keverni is tudunk a tökéletes eredményérdekében. A festés mindössze 10-15 percet vesz igénybe a száradási idővel együtt.

Utókezelés

A szemöldök festés után fontos, hogy amennyiben lehetséges ne érje víz 24 óráig a szemöldököt. A tartósság érdekében az egyik legfontosabb, hogy ne dörzsöld a szemöldököd mert annak hatására a festés megkophat. Sminklemosó nyugodtan érheti, de ügyelni kell ott is a finom mozdulatokra.

Szalon és fizetési lehetőségek

Barátságos, nyugodt környezetben várlak a 3.kerületben a Remetehegy lábánál, amely könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Cím: 1037 Budapest, Hunor utca 56.

Időpontod foglaló fizetésével tudod rögzíteni. A fizetéshez 15 perces időintervallum tartozik, mivel a kiválasztott időpontot zároljuk a részedre. Foglalásod abban az esetben érvényes, ha az emailben visszaigazolásra került. Amennyiben a lefoglalt időpontot módosítani szeretnéd azt kérlek jelezd felém. Ezt megteheted a honlapon, emailben és telefonon is. Időpont módosításra a lefoglalt időpont előtt 72 órával van lehetőség, amennyiben a foglalási díjat szeretnéd felhasználni a következő időpontra. 

Email: info@doraalfoldy.com
Telefon: +36 30 971 0393