Szempilla

Szempilla hosszabbítás- és dúsítás

A szempilla hosszabbítással szép és látványos hatást lehet elérni, amely kiemeli a tekinteted. Ez egy olyan technika, amivel nem csak dúsabb, hanem hosszabb szempillákat varázsolhatunk Neked, mely könnyű viseletként szolgál a mindennapokban. A szép szempilla kiemeli a tekinteted és kereted ad az arcodnak.

A műszempilla szettek személyre szabottan készülnek. Hosszát szempilláid hossza adja, ívét pedig a szemed és arcod formája, dússágát pedig úgy alakítjuk ahogy Neked a legjobb, legkényelmesebb. A szempillahosszabbítás során a saját szempillákra egyenként applikálunk műpillákat. A saját pilláid több méretből tevődnek össze, így a tökéletes forma elérése érdekében az applikált műpillák is.

Kényelmed és komfortérzeted ugyanolyan fontos, mint az, hogy szempillád és sminked csodaszép legyen. Kényelmes kozmetikai ágyon pihenhetsz, kikapcsolhatsz, miközben szépülsz. A tökéletes és tartós végeredményt a szakmai tapasztalat mellett a minőségi eszközök és termékek garantálják.

Konzultáció és javaslatok

Ahhoz, hogy a hozzád legjobban passzoló szettet készítsem el, szeretnélek megismerni egy kicsit. Ha új vendégként érkezel hozzám, akkor mindig tartunk egy rövid konzultációt. A pár perces konzultáció célja, hogy személyiségedhez, stílusodhoz és igényeidhez legjobban illő szempillákat készítsem el neked. Törekszem arra, hogy a legjobb szettet válasszuk ki számodra, amivel azonosulni tudsz és kényelmes viseletként szolgálhat a hétköznapokban is. Ha még sosem volt műszempillád, akkor arra is szánunk időt, hogy többet tudhass meg róla. Igyekszem olyan környezetet teremteni, ahol kényelmesen érezheted magad, kikapcsolhatsz és lazíthatsz miközben szépülsz. Új, hosszantartó szempilláid érdekében pedig azok megfelelő ápolását is megbeszéljük.

A szép és tartós műszempilla érdekében több tényezőt is figyelembe kell venni a szempillázás előtt és után is.

Kezelés előtt:

 • Érdemes a pillázásra smink nélkül érkezni ugyanis az esetleges smink maradványok a szempillán gyengíthetik a ragasztó erősségét, ez által a tartósságot.
 • A pillázást megelőző 1 napban nem ajánlott olajos krémeket, szérumokat használni az arcon ugyanis azok megtapadhatnak a szempillákon, ami kihat a tapadásra.
 • Tanácsos a hajmosást a pillázás előtti napra időzíteni, mivel 24 óráig nem érheti majd víz, gőz stb a szempilláid.
 • Más szakember munkája után nem vállalok töltést, hiszen mindenki más-más termékekkel dolgozik. Ebben az esetben a régi műszempilla leoldásra kerül és új szett kerül felhelyezésre.

Kezelés után:

 • Mint ahogy azt már fentebb említettem az építés után 24 óráig nem érheti víz, gőz, pára a szempilláid, ezen felül nem tanácsos ebben az időiintervallumban szoláriumba menni.
 • Ajánlott minden nap reggel este fésülni a pilláid, a szempillafésűddel, melyet a kezelés után kapsz tőlem, ezen felül fontos, hogy mossuk a pilláink!
 • Fontos, hogy nem szabad tépkedni, piszkálni a pillákat, mert ezáltal roncsolódhat a saját szempilla állomány is.
 • Érdemes az olajos krémeket a pillázás után is kerülni 1 napig.
 • Alkalmanként szempilla samponnal/baba samponnal tanácsos átmosni, majd megszárítani és szárazon megfésülni a pillákat.

1D Classic műszempilla

Az 1D szettnél első sorban a természetességre törekszünk. Az 1D azt jelenti, hogy 1 saját szempillára 1 db műszempilla kerül felhelyezésre. Ez első sorban olyanoknak ajánlott, akik visszafogott végeredményt és szempillaspirálozott hatást szeretnének elérni.

Neked ajánlom, ha

 • természetes hatást szeretnél elérni
 • nem szeretnél többet a szempillaspirállal bíbelődni
 • időt szeretnél spórolni

 

Időtartam: Új szett 2 óra, töltés 1-1.5 óra
Ára: Új szett 19 000 Ft
Töltés: 0-14.napig 13 000 Ft, 15-21.napig 13 500 Ft, 22-28. napig 14 000 Ft

29.naptól új szett készül.

2D Duplázott műszempilla

A duplázott szett is természetesség jegyében készül, de már egy fokkal dúsabb hatást lehet vele elérni mint az 1D-vel. A 2D azt jelenti, hogy 1 saját szempillára 2 db műszempilla kerül felhelyezésre. Olyanoknak javasolt, akik természetes eredményt szeretnének elérni.

Neked ajánlom, ha:

 • időt szeretnél spórolni
 • természetes, enyhén látványos eredményt szeretnél elérni
 • hosszabb szempillákat szeretnél
 • enyhén dús szempillákat szeretnék

  Időtartam: Új szett 2 óra, töltés 1.5 – 2 óra

Ára: Új szett 20 000 Ft
Töltés: 0-14.napig 14 000 Ft, 15-21.napig 14 500 Ft, 22-28. napig 15 000 Ft

29.naptól új szett készül.

3-4D Volume műszempilla

A 3-4D szettnél szintén a természetességre törekszünk a dúsabb, látványosabb hatás mellett. A 3-4D azt jelenti, hogy 1 saját szempillára 3/4 db műszempilla kerül fel. A műszempillák könnyed viseletként szolgálnak és nem nehezítik el a saját szempilla állományt. Munkám során előnyben részesítem a professzionális anyagokat és termékeket.

Neked ajánlom, ha

 • természetes, mégis látványos eredményt szeretnél elérni
 • hosszabb szempillákat szeretnél
 • dúsabb tekintetre vágysz
 • nem szeretnél többet a szempillaspirállal bíbelődni
 • időt szeretnél spórolni

 

Időtartam: Új szett 3 óra, töltés 2 – 2.5 óra
Ára: Új szett 21 000 Ft
Töltés: 0-14.napig 15 000 Ft, 15-21.napig 15 500 Ft, 22-28. napig 16 000 F29.naptól új szett készül.

Szalon és fizetési lehetőségek

Barátságos, nyugodt környezetben várlak a 3.kerületben a Remetehegy lábánál, amely könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Cím: 1037 Budapest, Hunor utca 56.

Időpontod foglaló fizetésével tudod rögzíteni. A fizetéshez 1 órás határidő tartozik, mivel a kiválasztott időpontot zároljuk a részedre. Foglalásod abban az esetben érvényes, ha azt valamilyen formában (pl. e-mail, sms) visszaigazolásra került. Amennyiben a lefoglalt időpontot módosíteni szeretnéd azt kérlek jelezd felém. Ezt megteheted a honlapon, e-mailben és telefonon is.

Időpont módosításra a lefoglalt időpont előtt 72 órával van lehetőség, amennyiben a foglalási díjat szeretnéd felhasználni a következő időpontra. 

Email: info@doraalfoldy.com
Telefon: +36 30 971 0393

Töltés

Ha valaki elsőre találkozik a műszempillával jogosan merülhet fel benne a kérdés, hogy mi az a töltés és miért van rá szükség. A természetes szempillák folyamatosan cserélődnek ez által a saját szempillával együtt kihullhatnak a műpillák, ami elsőre ijesztő lehet, de ez egy teljesen természetes folyamat. Minden szempilla más-más ütemben nő le. Egy ember szempilla állománya kb 90-120 nap alatt cserélődik ki. Egy hét alatt 3-5 szál saját szempilla hullik ki. Ez által ki lehet számolni, hogy a teljes állomány kb 50-70%-a 3 hét alatt kihullik. A lenőtt pillákat eltávolítjuk, a kihullott pillák helyére pedig újak nőnek ezekre pedig új műpillák kerülnek fel. Ezért van szükség a töltésre.