Smink tanácsadás

A személyre szabott smink magabiztossá és kiegyensúlyozottá tesz minket nőket, ami által jobban érezzük magukat a bőrünkben. Egy sminkben rengetek lehetőség rejlik és ha belejövünk és megismerjük az arcunk, a vonásaink akkor kedvünk szerint alakíthatjuk. Lehetünk elegáns, kifinomult hölgyek vagy csinos, szexi nők.

Smink tanácsadás

A mindennapi rohanás és a sok teendő mellett néha lassíts, és lélegezz fel egy kicsit. Kapcsolj ki, lazíts és törődj magaddal. Ebben szeretnék Neked segíteni. Egy olyan smink tanácsadást álmodtam meg, ahol egyszerre tudsz kikapcsolni és tanulni. Az alapoktól kezdve elsajátíthatod a számodra legtökéletesebb nappali smink csínját-bínját. Lesd el tőlem a profi trükköket, hozd ki magadból a legjobbat!

Időtartam: 2 – 3 óra
Ára: 25 500 Ft

Foglalj időpontot!

Ismerd meg önmagad!

Ahhoz, hogy tökéletes natúr sminket sajátíthasd el először meg kell ismerned önmagad. Az adottságaid, a vonásaid és a belső éned. Ezen az úton segítségedre leszek, hogy közösön megtaláljuk a számodra legszebb és legpraktikusabb sminket, melyet könnyen elkészíthetsz.

Miért válassz engem?

- Új dolgokat tanulhatsz és sajátíthatsz el jó hangulatban
- Igényes, rendezett és ízléses szalonban tanulhatsz
- Rugalmas időpontegyeztetés – akár hétvégén is!
- Megismerkedhetsz új, professzionális smink termékekkel és eszközökkel

Ha szeretnéd ezt az időt megosztani valakivel akkor hozd magaddal a barátnőd, testvéred vagy édesanyád és vegyétek igénybe kedvezményesen a sminktanácsadást.

Mit tudsz elsajátítani a sminktanácsadás során?

Személyre szabott sminket, ami a legjobban illik hozzád
A tanácsadás során elkészítjük a számodra legtökéletesebb, legkényelmesebb sminket, amely mindenhol megállja a helyét. Legyen az egy vacsora vagy egy nagyobb esemény.

Egy egyszerű smink technikát
Megmutatom azokat a technikákat, amellyel bárhol, bármilyen körülmények között ki tudod majd magad sminkelni.

A termékek, eszközök listája, amelyre szükséged lesz a sminked elkészítéséhez
A sminktanácsadás során felhasznált eszközöket és termékeket listába szedjük és összeírjuk, hogy a vásárláskor könnyebb dolgod legyen.

Átfogó, jól érthető tananyag
A közösen eltöltött idő alatt minden kérdésedre választ kapsz annak érdekében, hogy a tanultak megragadjanak és azt a jövőben használni tudd a mindennapokban.

Szalon és fizetési lehetőségek

Barátságos, nyugodt környezetben várlak a 3.kerületben a Remetehegy lábánál, amely könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Időpontod foglaló fizetésével tudod rögzíteni. A fizetéshez 15 perces időintervallum tartozik, mivel a kiválasztott időpontot zároljuk a részedre. Foglalásod abban az esetben érvényes, ha az emailben visszaigazolásra került. Amennyiben a lefoglalt időpontot módosítani szeretnéd azt kérlek jelezd felém. Ezt megteheted a honlapon, emailben és telefonon is. Időpont módosításra a lefoglalt időpont előtt 72 órával van lehetőség, amennyiben a foglalási díjat szeretnéd felhasználni a következő időpontra.

Cím: 1037 Budapest, Hunor utca 56.

Email: info@doraalfoldy.com

Telefon: +36 30 971 0393